Forg-Vill Rental Kft.

Tisztelt Érdeklődő!

 

A Forg-Vill Rental Kft, a PR Cégcsoport tagjaként széles szolgáltatási spektrumában ideiglenes és időszakos elektromos hálózatok installációjával, engedélyeztetésével és kialakításával is foglalkozik.

Engedje meg, hogy egy percben bemutassam és figyelmébe ajánljam ezt a szolgáltatásunkat!

Az ideiglenes elektromos bekötéseket előzetes felmérések előzik meg, melyek a megrendelő által támasztott igények alapján hivatottak vizsgálni a szolgáltató részéről rendelkezésre álló kapacitásokat, technikai perifériákat.

Amennyiben a felmerülő igények, illetve a szolgáltató részéről rendelkezésre álló kapacitások alapján az ideiglenes energia vételezésnek akadálya nincs, úgy megtörténik az engedélyeztetési és kivitelezési folyamat, mely során az igény beadásától számított 8 napon belül megtörténik az ideiglenes vételezési pont kialakítása és üzembe helyezése.

Cégünk teljeskörűen elvégzi a felmérés, az engedélyeztetés, az ügyintézés, és a bekötés technikai megvalósítását is.

Az ideiglenes bekötések lehetnek 1-60 nap időtartamúak, de maximum 360 napig terjedhetnek.

Az ideiglenes bekötések elsődlegesen építkezések, felújítások, technikai bővítések, beruházások során történő áthidaló megoldásként, vagy rendezvények, fesztiválok, filmforgatások esetében, azok ideiglenes jellegéhez alkalmazkodva kerülnek alkalmazásra.

Speciális esetekben, vagy ahol hálózati okokból a bekötés nem kerülhet alkalmazásra, ott ideiglenes, áthidaló megoldásként áramfejlesztőket ajánlunk, melyek időszakosan, vagy hosszabb távú készenléti, biztonsági áramforrásként is üzemelhetnek.

Ezen berendezések telepítésében, teljeskörű üzemeltetésében is állunk rendelkezésére.


Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését szolgáltatásunk iránt, kérjük engedje meg, hogy egy személyes találkozó keretében vázolhassuk annak részleteit.

Forgalomtechnikai részlegünk saját eszközparkjával a hatóságok által engedélyezett forgalomtechnikai terveknek, vagy a közlekedési hatóságok általi elrendeléseknek megfelelően gyors reagálási idővel alakítja át a forgalmi rendet.

Igény esetén a forgalomtechnikai tervezés és engedélyeztetés menetét is vállaljuk.

A PR cégcsoport nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szolgáltatásai során a hatósági előírások szabta kereteken belül, maximális rugalmassággal szolgálja ki megrendelőit. Ezzel is igyekszünk partnereink számára a legteljesebb szolgáltatás-biztonságot nyújtani.

Bármilyen felmerülők kérdés esetén készséggel állok a gaspar.antal@prfilmszerviz.hu vagy info@elektromosbekotes.hu elérhetőségeken rendelkezésükre!

 

Tisztelettel:


Gáspár Antal
Projekt Manager
Szolgáltatások