PR FilmszervizA PR Filmszerviz Kft. elsősorban az úgynevezett unit technikai és base camp service szolgáltatásokra szakosodott.

Teljes háttérbázisok felállítását és üzemeltetését vállaljuk igény esetén a helyszínre vezető ideiglenes út kialakításától,a teljes energia, kommunális,és kommunikációs hálózat felállításáig és üzemeltetéséig. Levonulás után a teljes eredeti állapotnak megfelelő helyreállítás után adjuk vissza a területet a rendelkezésre bocsátónak. Mindezek engedélyeztetési eljárását is komplex szolgáltatás keretein belül elvégezzük. A külső helyszíni munkálatoknál nagy segítséget jelenthet a produkciók számára forgalomszervezési és engedélyeztetési részlegünk, mely a rendőrségi, forgalomtechnikai, közterület-foglalási, és behajtási engedélyek rugalmas és gyors ügyintézésén kívül, egyéb hatósági és közszolgáltatói engedélyek ügyintézését végzi.

Konvoj, túl méretes és különleges szállítmányok (autófahrt), motoros vagy autós kísérését is végezzük saját eszköz és járműparkunkkal, mely figyelmeztető jelzéssel ellátott BMW típusú motorokból, illetve gépkocsikból áll.

Vállaljuk továbbá objektumok, díszletek, szettek tűzhatósági vizsgálatát, engedélyek ügyintézését, ügyeletek biztosítását a tűzoltó ügyelettől a kiemelt tűzoltó egység helyszíni ügyeletéig szakvizsgával rendelkező tűzoltóautóval ellátva.

Humán jellegű szolgáltatásaink során takarító ügyeletet (eszközökkel és anyagokkal), élőerős anyagmozgatási és teherhordási feladatokat ellátó munkatársakat, közterületi takarítási, tereprendezési feladatokat ellátó munkatársakat biztosítunk igény szerint a keletkezett hulladék elszállításától a hatósági előírásoknak megfelelő elhelyezéséig.

Szolgáltatások